Sopron történelmi belvárosának közvetlen közelében, kényelmesen kialakított, korszerű, jól felszerelt apartmanokban várjuk a hozzánk ellátogató vendégeinket. Apartmanjaink nevét, híres Sopronhoz köthető hölgyek adták, akiknek életútja, személyiége ihletően hatott a berendezés tervezésében is. A névadók, koruk bátor, okos szépségei voltak, akik a történelemben nyomot hagytak oly korban, amelyben a nők nem érvényesülhettek könnyedén.

Etelka Apartman

Etelka Apartman

Ha el akar bújni a külvilág elől, akkor keresve sem találhatna megfelelőbb helyet erre, Etelka apartmanunknál. Az igényesen berendezett 25m2-es légkondicionált dizájn apartman tökéletes választás egy romantikus hétvégére, 2 fő részére. A jól felszerelt konyharész mellett az igazi kuriózumot a fürdőszoba kialakítása nyújtja.

A szobát áthatja névadója, a soproni születésű Schlachta Etelka, kedves, csinos, szerelemmel fűtött személyisége, mellyel ámulatba ejtette a XIX.századi Sopron, Balatonfüred férfi népét. Naplója heves érzelmekkel, szókimondó őszinteséggel ábrázolja a kor hölgyeinek lelkivilágát, problémáit. A társasági élet központi személyiségeként tartották számon a reformkorban. Ebben az apartmanban a finom elegancia keveredik a romantikus bájjal.

Felszereltség: mikróhullámú sütő, kávéfőző, indukciós főzőlap, hűtőszekrény, kenyérpirító, televízió, légkondicionáló, szélessávú internet

Soproni borvidékOTP SZÉP kártya elfogadóhely

Ilona Apartman

Ilona Apartman

Különleges igénnyel kialakított apartmanunk berendezését nagypolgári stílus ihlette. Két szoba mellett, saját fürdőszoba és az átlagot meghaladó felszereltségű konyha található az 53 nm-es térben. Az apartmanhoz közvetlenül kapcsolódó két terasz teszi teljessé a gondtalan kikapcsolódást, akár 5 fő részére.

Az apartman nevét Kottanner Jánosné, született Wolfram Ilonáról kapta, aki V. László dajkája, illetve édesanyjának, az özvegy Erzsébet királynénak hű udvarhölgye volt. Nevéhez fűződik a magyar korona elrablása a kisded V. László számára, akit koronázás alkalmával is ő tartott a karjaiban, majd együtt menekült a királynéval és a gyermek királlyal Sopronba. Koronázza meg Ön is pihenését nálunk, válassza az Ilona apartman fejedelmi kényelmét!

Felszereltség: mosogatógép, sütő, mikróhullámú sütő, kávéfőző, indukciós főzőlap, nagyméretű hűtőszekrény, kenyérpirító, televízió, légkondicionáló, szélessávú internet

Soproni borvidékOTP SZÉP kártya elfogadóhely

Malvina Apartman

Malvina Apartman

Ha el akar bújni a külvilág elől, akkor keresve sem találhatna megfelelőbb helyett erre, malvina apartmanunknál. Az igényesen berendezett 31 m2-es légkondicionált dizájn apartman tökéletes választás egy romantikus hétvégére, 2 fő részére. A jól felszerelt konyharész mellett az igazi kuriózumot a fürdőszoba kialakítása nyújtja.

A szobát áthatja névadója, a soproni születésű Schlachta Malvina, kedves, csinos, szerelemmel fűtött személyisége, mellyel ámulatba ejtette a XIX.századi Sopron, Balatonfüred férfi népét. Naplója heves érzelmekkel, szókimondó őszinteséggel ábrázolja a kor hölgyeinek lelkivilágát, problémáit. A társasági élet központi személyiségeként tartották számon a reformáció korában. Ebben az apartmanban a finom elegancia keveredik a romantikus bájjal.

Felszereltség: mikróhullámú sütő, kávéfőző, indukciós főzőlap, hűtőszekrény, kenyérpirító, televízió, légkondicionáló, szélessávú internet

Soproni borvidékOTP SZÉP kártya elfogadóhely

Kapcsolat

Zachár Ágnes
Kapcsolattartó, borász
+36705824836
info@zacharbor.hu
Zachár Apartman
9400 Sopron, Deák tér 50.
Pince
9400 Sopron, Balfi utca 11.